attekulla.hsbbrfwebb.se|attekulla@hsbbrfwebb.se

Info om Stambyte Ättekulla

2021-05-20

Just nu pågår stambytet för fullt i hus 33 och vi har även påbörjat stambytet i hus 35.

Etapp 2 (Bärnstensgatan 17-27) är slutbesiktigad och redo för att lämnas över till garanti.

Från och med nu ska ni inte ringa Bravida Jour utan ni som bor på Bärnstensgatan 17-27 ska i fortsättningen göra era felanmälningar som berör stambytet till HSB:s felanmälan på 042-19 95 90 som skickar det vidare för åtgärd. Eftersom garantin har börjat gälla i hus 17-27 så kommer Bravida ta en avgift föra alla anmälningar som kommer till dem och som sedan debiteras boende.

Trots pandemier och inställda trappmöten har Peab lyckats få ut information till berörda och genomföra ett fint arbete med stambytet. Vi har haft en del visningar i tillvalslokalen för er som bokat tid, vilket har gått utmärkt.

Vill passa på att tacka alla boende för gott samarbete och tålamod, även ett stort tack till dem som ringer och ställer frågor. Jag vill påminna om vikten av att fylla i den enkät som skickas ut efter klart stambyte, antigen via e-post eller per post. Vi kan endast lära oss och bli bättre om vi får en återkoppling på det arbete som utförts. Det är även viktigt att innan start i din lägenhet lämna in alla papper man får i brevlådan påskrivna i tid så som tillvalslistor och förpliktelselappar.

Tyvärr så kommer det inte läggas ut någon tidplan här på hemsidan för resten av stambytet utan har ni frågor ber vi er ringa till Boendesamordnaren på HSB.

Har ni frågor, var god kontakta Angelika Boendesamordnare på HSB:

Telefon: 042-19 95 48 E-post: angelika.grahovaczonic@hsbnvs.se

2021-05-20T14:32:56+01:00