attekulla.hsbbrfwebb.se|attekulla@hsbbrfwebb.se

Julhälsning Stambyte Brf Ättekulla

2021-12-22

Stambytet traskar på och julen med lite ledighet börjar närma sig. Idag befinner sig stambytet på Bärnstensgatan 41A och i denna trapp ska arbetet vara klart innan jul. Vi fortsätter sedan med     41 B från 10 januari.

Vi har tyvärr inte blivit av med vår pandemi men vi har lärt oss att anpassa oss efter den, vi respekterar varandra genom att hålla avstånd och meddelar ifall vi har förkylningssymptom. Vi är otroligt tacksamma och stolta över att bostadsrättsinnehavarna på Brf Ättekulla har varit så samarbetsvilliga och tålmodiga under stambytet trots den pandemi som råder.

Ni har kanske märkt att vi fortfarande väljer att inte hålla i större trappmöten. Vill ni ha hjälp med stambytets information så fortsätter ni att boka möte med mig Angelika, Boendesamordnare på HSB och Magnus på Peab enligt den information ni får utdelad innan start för stambyte.

Vi tycker det har fungerat utmärkt med bokade möten och det känns mer personligt att spendera den bokade tiden på endast dig. Vi kan lättare tillsammans gå igenom Peabs information med tillvalslistor och undvika missuppfattningar. Vi hoppas att ni fortsätter ringa för personliga möten så vi kan hjälpa er på rätt sätt.

 

Önskar er alla en Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Med Vänlig Hälsning

Styrelsen, HSB & Peab

Print Friendly, PDF & Email
By |2021-12-22T14:37:44+01:00december 22nd, 2021|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Comment