Om du har saker i ditt badrum/wc som ska sparas ska du kryssa i rutan för Övrigt på tillvalslappen. Skriv även på tillvalslappen vad det är du vill att vi ska spara. Dessutom ska du sätta lappar med texten Sparas på de saker som ska sparas. När våra arbeten är färdiga i din lägenhet placerar vi dina saker i din hall där du får ta hand om de.

Om du vill få någonting återmonterat som ingår i Basutbudet så kommer vi kostnadsfritt att återmontera det om det är möjligt. Kryssa i övrigt rutan på tillvalslappen och skriv vad det är du vill få återmonterat. Sätt även en lapp med texten Återmonteras på de saker som ska återmonteras.

Om du vill få någonting återmonterat som inte ingår i basutbudet eller som inte omfattas av högre standard besiktningen så kommer det bli en tillkommande kostnad för er vid återmontage.

Observera: De saker i badrum/wc som saknar lapp med texten sparas eller återmonteras kommer att slängas. (Gäller ej vitvaror)

Större inredning som exempelvis breda högskåp, garderober eller liknande större inredning kommer troligtvis inte gå att återmontera pga platsbrist.

Peab ansvarar inte för att din inredning går att demontera/återmontera utan att det går sönder.

OBS: Återmonterad utrustning omfattas ej av garanti.

2018-11-29T12:56:23+01:00